Sziasztok! 

Zsu vagyok, a Szeretemafoldet.hu shop egyik tulajdonosa. Szeretném nektek röviden elmesélni, hogy hogy jött létre ez az egész.

Biztosan már mindannyian hallottatok a szívószálas mizériáról, hogy be fogják tiltani, meg hogy ne használjuk. Innen jött az ötlet. Ti tudjátok, hogy mennyi idő alatt bomlik le egy szívószál? Biztos tudjátok, de aki nem tudja, annak elárulom, hogy 500 év. Számomra ez volt az az információ, ami ahhoz vezetett, hogy megszólalt bent az a bizonyos csengő. Elgondolkoztam, hogy mi is használunk műanyag szívószálat, mert például a gyerekeink imádják azzal inni a reggeli kakaójukat. Innen jött az első ötlet, hogy mire lehetne lecserélni a műanyagot. És tudjátok, a Google a barátunk és mire bukkantunk ott? Hát a fém szívószálakra, ami azonnal lenyűgözött. Könnyű takarítani, mosogatógépbe is lehet tenni. De azért szerettem volna valami olyan szívószálat is , ami lebomlik, természetes.  És ilyet is találtunk. Ez volt a bambusz szívószál. Aztán innen jött az ötlet, hogy ezt másokhoz is el kellene juttatni. Kitaláltuk, hogy legyen egy shop, amibe csak lebomló, környezetbarát termékek legyenek.  Két gyerkőc mellett egyedül ebben a kialakult helyzetbe nem tudtam volna úgy csinálni a boltot, ahogy azt én szeretném, ezért a férjemmel együtt eszünkbe jutott az a megfelelő személy aki ezzel teljen tud azonosulni. Ő nem más mint Gabica, a sógornőm. Innen már közösen kezdtük meg az ötletelgetéseket. Hogy valami olyan shopot szeretnénk, ami kicsit más mint a többi, legyen személyes. Hisz fontosnak tartjuk, hogy ismerd kitől vásárolsz. 

Aztán visszaterve  oda, hogy jött a többi termék. Beszélgettünk és jött a fogkefe ötlet. Tudtad, hogy egy fogkefe mennyi szívószálból áll? (erről csináltunk nektek egy kis videót, itt találjátok, osztani ér!)…. Döbbenet számomra! Kis keresgélés után rátaláltunk a bambusz nyelű fogkefékre és nem volt kérdés, hogy ez is kell és az, hogy van gyerekeknek is az egyszerűen szuper, mert gondolom nem csak az én kis lurkóim rágnak szét 1 hónap alatt egy fogkefét?! Majd Gabicanak van egy régi ismerőse, akik szappanokat készítenek, méghozzá kecstejből készült kézműves szappanokat. Mind természetes, minőségi alapanyagokból készül. Majd erről is készítünk nektek egy videót. 

Igyekszünk olyan termékeket árulni a shopban, amiket mi is szívesen megvennénk, ha nektek is van javaslatotok azt nagyon szívesen vesszük. Itt tudjátok beküldeni (klikk)